نفتون: تأخیر در اجرای پروژههای نفتی عرضه جهانی نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی را ۶ درصد کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، دادههای تحلیلگران موسسه ریستاد انرژی نشان میدهد که عرضه جهانی نفت ممکن است به دلیل تأخیر در سرمایهگذاری شرکتهای انرژی در پاسخ به کاهش قیمت نفت خام ناشی از بحران ویروس کرونا، تا سال ۲۰۳۰ تا ۶ درصد کمتر از آنچه انتظار میرفت، باشد.
ریستاد انرژی اعلام کرد: انتظار میرود به تعویق افتادن طرحهایی که بهرهبرداری از آنها زمانبر است سبب شود عرضه جهانی نفت و گاز تا سال ۲۰۲۵ میلادی ۵.۶ درصد کاهش یابد.
کانتیننتال ریسورسز (CLR.N)، بزرگترین تولیدکننده نفت داکوتای شمالی، بیشتر تولید خود در ایالات متحده را متوقف کرده است و به بعضی مشتریانش اطلاع داده که پس از سقوط قیمتها در این هفته، عرضه نفت خام را متوقف میکند.
دادههای ریستاد نشان میدهد این مسائل سبب میشود عرضه جهانی نفت و گاز تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۶.۳ درصد در مقایسه با آنچه پیشبینی میشد، کاهش یابد.
این مؤسسه پیشبینی میکند پروژههای نفتی غیر شیل شامل توسعه میدانهای گاز و میعانات گازی به ارزش ۱۹۵ میلیارد دلار با تأخیر روبهرو میشوند، از نظر جغرافیایی بیشترین کاهش در این زمینه، در خاورمیانه خواهد بود.
تحلیلگران ریستاد در گزارش خود برآورد کردند رکورد بالاترین تحولات گاز طبیعی مایعشده (الانجی) در سال ۲۰۲۰ رقم بخورد، کاهش قیمت و تقاضای جهانی الانجی سبب تأخیر در بهرهبرداری از هفت واحد بزرگ بینالمللی الانجی میشود.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها