چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۲:۲۸:۰۸

بدراقتصاد: عملیات اجرایی طرح ساماندهی و ساحل سازی رودخانه زرینه رود میاندوآب با حضور سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی و مسوولان محلی آغاز شد.

عملیات-اجرایی-ساحل-سازی-رودخانه-زرینه-رود-میاندوآب-آغاز-شد

به گزارش بدراقتصاد به نقل از ایرنا، شهردار میاندوآب عصر روز دوشنبه در آیین کلنگ زنی این طرح گفت: ساحل سازی زرینه رود یکی از بزرگترین طرح های عمران شهری در شمالغرب کشور است و اجرای آن آرزوی مهم و دیرینه مردم میاندوآب است.

رسول ملکی افزود: این طرح در سه فاز به طول 3.6 کیلومتر از مقابل بیمارستان فاطمه(س) شروع می شود و تا کوی امام علی (ع) ادامه می یابد.

وی گفت: فاز اول آن به طول 550 متر اجرای دیوار ساحلی است که با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال توسط سازمان همیاری شهرداری های استان آذربایجان غربی اجرا می شود.

ملکی بیان کرد: فاز دوم آن نیز توسط اداره عمران و بهسازی شهری ایران (نمایندگی آذربایجان غربی) که محوطه سازی رودخانه است با اعتبار پنج میلیارد و 500 میلیون ریال اجرا می شود و برای اجرای فاز سوم آن مبلغ 30 میلیارد ریال از طریق سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی اختصاص یافته است‌.

وی گفت: همچنین برای لایروبی رودخانه 30 میلیارد ریال و احداث مکان های تفریحی 70 میلیارد ریال اعتبار برآورد شده و اختصاص داده شده است.

ملکی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح میاندوآب را به قطب گردشگری تبدیل می کند، گفت: طرح مطالعاتی ساحل سازی زرینه رود از سال 1392 شروع شده بود ولی به علت تغییرات گسترده در شهرداری میاندوآب عملی نشده بود اما شورای پنجم با آغاز فعالیت خود از طریق وزارت راه و شهرسازی اجرای این مهم را پیگیری کرده است.

وی ادامه داد: بستر زرینه رود توسط عوامل انسانی در معرض خطر قرار داشت و با ساماندهی آن ضمن تبدیل به منطقه گردشگری، حالت طبیعی خود را حفظ خواهد کرد.

دیروز همچنین به مناسبت هفته دولت 14 پروژه عمرانی شهرداری میاندوآب با حضور مسوولان استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.

ساخت پارک مسافر ستارخان یکی از این طرح هاست که در ابتدای کوی جهادگران و جوار ساحل رودخانه زرینه رود در زمینی به مساحت 1.3 هکتار و با 10 میلیارد ریال هزینه اجرا شده است.

آسفالت 90 هزار مترمربع معابر شهر میاندوآب از دیگر طرح های عمران شهرداری بوده که برای اجرای آن 30 میلیارد ریال هزینه شده است.

با بهره برداری از مخزن‌ ۲ هزار مترمکعبی آب آشامیدنی مجتمع ۲۹ روستایی، پنج هزار و ۹۴۶ خانوار روستایی میاندوآب نیز از آب شرب سالم بهره مند شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی آذربایجان غربی نیز در آیین افتتاح این مجتمع آبرسانی گفت: این پروژه شامل ساختمان پمپاژ، مخزن ۲ هزار مترمکعبی آب شرب، ۶ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ساختمان برق اضطراری ۲۸۰ کیلو ولت آمپر و شبکه توزیع ۴۲ کیلومتری است که در مجموع با ۱۵۵ میلیارد ریال هزینه احداث شده و به بهره برداری رسیده است.

کاظم محمدی اقدم افزود: همچنین در طرح مجتمع آبرسانی ۲۹ روستایی میاندوآب، ۶۳.۵ کیلومتر خط انتقال احداث شده و طی یک سال گذشته برای تکمیل آن ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

عملیات اجرایی ساحل سازی رودخانه زرینه رود میاندوآب آغاز شد

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد