اقتصادکارامد: یک مسئول صنفی گفت: روزانه بین ۸ تا ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید و سر سفره مردم می رود.
به گزارش مهر، پنجمین جشنواره ملی گاو هلشتاین ایران همزمان با اولین نمایشگاه تخصصی دام و طیور و صنایع وابسته با همراهی ۲۵ تشکل ملی در نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب در حال برگزاری است.
کاظمی، نماینده جشنواره ملی گاو هلشتاین با بیان این که در برگزاری جشنواره در سال گذشته پس از ۳۱ سال وقفه انجام شد، گفت: این نژاد در صنعت گاو شیرده بر اساس اعلام مرکز آمار ایران ۶۰ درصد شیر کشور و ۲۰ درصد بازار گوشت قرمز را تأمین میکند.
وی به نمایندگی از صنف خود از مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرد که به صادرات دام توجه شود.
در ادامه محمدرضا صدیق پور، دبیر انجمن صنفی تولید جوجه یک روزه به سخن پرداخت و گفت: با تلاش تولیدکنندگان و تولید ماهانه ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه و تأمین سالانه ۳ میلیون تن گوشت مرغ، تولیدکنندگان به رسالت خود در تأمین امنیت غذایی عمل کردهاند.
وی افزود: سال گذشته بخشی از جوجهها وارد میشد اما امسال با تلاش تولیدکنندگان تمام ۱۵۰ قطعه جوجه یک روزه از داخل تأمین میشود.
صدیق پور با اشاره به شکلگیری وفاق ملی بین بخش خصوصی و دولتی عنوان کرد: روزانه ۱۰ هزار تن گوشت مرغ سر سفره مردم نتیجه این همکاری است.
این مسئول صنفی ادامه داد: زیرساختهای تولید فراهم است اما توجه به اقتصاد تولید هم مهم است که تولیدکننده به پول خود برسد.
دبیر انجمن صنفی تولید جوجه یک روزه اظهار کرد: حدود ۱.۵ سال قبل یکی از دغدغههای دولت تأمین گوشت مرغ بازار داخل و رفع صف طولانی این محصول پروتئینی بود اما امروز این محصول با قیمت مناسب از داخل در حال تأمین است.
در ادامه مراسم علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور با بیان این که صنعت دام و طیور از سوی تشکلهای بخش خصوصی مدیریت میشود، گفت: ۱۰۰ درصد تصمیمگیریهای مربوط به تولیدکنندگان بخش خصوصی توسط دولت انجام میشود که این مسئله باعث شده تا سرمایهگذاران رغبت کمتری به سرمایهگذاری داشته باشند چراکه از آینده کار مطمئن نیستند.
به گفته او، تصمیمات یک شبه برای تولیدکنندگان مشکل زا بوده، از این رو دولتیها اول خودشان تصمیم میگیرند و بعد به اطلاع تولیدکنندگان میرسانند که این موضوع نه تنها برای تولیدکنندگان داخل بلکه در نوع مراودات ما با کشورهای دیگر هم تأثیرگذار است.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها