خوشبختانه شرکت ملی گاز ایران به بلوغ خوبی به لحاظ جنبه های مدیریتی رسیده و این حاصل تلاش تمام کارکنان و مدیران گذشته و حال شرکت است که طی سالیان مدیریت خود اعتماد و اعتبار را در بین مردم و دولت افزایش داده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در همایش مدیران گازهای استانی که با حضور سعید مؤمنی مدیر گازرسانی این شرکت برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: تلاش، کوشش و همدلی تمام مجموعه صنعت گاز در راستای پیشبرد اهداف از پیش تعین شده، منجر به این شد که تنها شرکتی که معاون وزیر و مدیر عامل آن از خود بدنه انتخاب شد، شرکت ملی گاز ایران بود که جای بسی افتخار برای مجموعه و نشان از بلوغ شرکت در جنبه های مدیریتی دارد.
وی ادامه داد: در طول چند سالی که در مدیریت دیسپچینگ بودم، اهمیت و حساسیت مجموعه گازرسانی و بار مسئولیتی که به دوش شما مدیران عامل قرار دارد را به درستی درک کردم و به اعتقاد من، گازرسانی خط مقدم تمام روابط شرکت ملی گاز ایران با مردم است.
این مقام مسئول ادامه داد: بار مسئولیت شما و ما در قبال مردم بسیار سنگین است؛ کسانی که در سکوها، پالایشگاه ها و خطوط انتقال گاز تلاش میکنند و دیده نمیشوند، همه آن مسئولیتها و تلاشها به دست شما به مردم ارایه میشود، بنابراین بایستی با رفتار و تعامل خوب این زحمات و خدمات را به مردم ارائه دهیم.
تربتی بیان کرد: نقش شما علاوه بر مسئولیت ذاتی که در بخش شبکه های شهری و توزیع گاز دارید عملاً نماینده شرکت ملی گاز ایران در برخورد با مردم هستید و از این بابت باید بسیار دقت نظر شود.
معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه خوشبختانه شرکت ملی گاز ایران به دلیل همین ارتباط خوبی که بوجود آمده، اعتبار بسیارخوبی را هم در بین مردم و دولت بدست آورده، گفت: هم دولت شرکت گاز را به خوبی میشناسد و هم مردم شرکت گاز را به عنوان یک شرکت معتبر خدمترسان یاد میکنند که این کار مسئولیت ما را بسیار سنگینتر کرده است.
به گفته تربتی، شرکت ملی گاز ایران امروز به عنوان یک شرکت برند در سطح دولت و مردم شناخته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات صورت گرفته در راستای تولید، توزیع و پایداری گاز طبیعی در کشور اشاره و اظهار کرد: با اقداماتی که هم در پارس جنوبی و هم در خطوط لوله گاز کشور انجام شده، نگرانی هایی که در بخش توزیع در گذشته داشتیم، برطرف شده و کمکم جنس نگرانیمان عوض می شود.
مهندس تربتی افزود: خوشبختانه طی سال های گذشته با استفاده از بند «ق» در بخش گازرسانی اتفاقات خوبی افتاده و انشاء الله با همین روند پیش برویم و با پیمانهایی که بسته شده، بایستی موضوع گازرسانی به روستاها را با برنامهریزی، طی 2 الی سه سال آینده به طورکامل نهایی کنیم.
وی تصریح کرد: قدر مسلم آن که توسعه شبکه گازرسانی به روستاها به پایان خود میرسد؛ از این رو، جنس کار ما از حالت توسعه به موضوعات بنگاه داری و شرکت هایی که مسئولیت آن در چارچوب خدمات است، برمیگردد.
تربتی ادامه داد: نکته بعدی این است که پیمان ها را طوری مدیریت کنیم که در پایان دوره با انبارهایی از کالا روبرو نشویم؛ باید دقت کافی را در مدیریت کالاهایی که برای گازرسانی انجام می شود، داشته باشیم؛ چراکه بعد از اتمام گازرسانی، نباید انبارهایی از کالاهای مختلف داشته باشیم و به اندازه نیاز و متناسب به نیاز خریداری کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در سخنان خود به مسئولیت اجتماعی این شرکت نیز اشاره کرد و گفت: موضوع مهمی که در حال حاضر مطرح است، موضوع مسئولیت اجتماعی است و شما به دلیل ارتباطی که با مردم دارید باید دقت زیادی روی این موضوع داشته باشید؛ بحث ایمنی را بایستی با کارها و روش های سادهای مانند تبلیغات و اطلاع رسانی دقیق و آموزش مردم در چگونگی استفاده از وسایل گاز سوز انجام دهیم؛ چراکه این مهم موجب کاهش حوادث ناشی از گازگرفتگی که بیشتر موارد آن از دودکش است، میشود.
وی در ادامه به موضوع آموزش کارکنان اشاره کرد و افزود: آموزش فنی و نیز آموزشهای اجتماعی پرسنل به خصوص کنتورخوان ها که ارتباط مستقیمی با مردم دارند، بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که همه این عزیزان به عنوان نماینده شرکت گاز به درب منازل مردم مراجعه می کنند.
تربتی در ادامه به موضوع خصوصی سازی شبکه های گازرسانی نیز اشاره کرد و گفت: چندین بار خصوصی سازی شبکه های گاز رسانی مطرح شده ولی هردفعه به دلیلی از آن شانه خالی کردیم؛ فرآیند کار نشان می دهد که ما از این موضوع خلاصی نداریم و به هر حال اگر قرار باشد شرکت را چابک کنیم و در آینده نظام ما نظام خصوصی باشد بایستی با روش خوبی بر آن ورود و یک اصل و الگویی طراحی کنیم که لطمهای به آن وارد نشود.
وی تصریح کرد: برای اینکه خصوصی سازی انجام شود، بایستی زیرساخت ها را آماده کرد؛ مانند انجام مانیتورینگ که چند جنبه دارد؛ یک بُعد آن این است که سیستم را مانیتور کنیم و اطلاعات را داشته باشیم، موضوع دیگر اینکه مانیتورینگ چقدر با موضوع دقت اندازه گیری تداخل پیدا می کند و موضوع سوم بحث هوشمندسازی است که ما از طریق زیر ساخت مانیتورینگ، به آن دسترسی داریم و مساله اصلی آن است که نگاه ما به هوشمند سازی به چه اندازه است و چقدر می خواهیم به آن، ورود پیدا کنیم.
تربتی افزود: کارهای بزرگی انجام شده و لازم است بر روی آن فکر و اندیشه صورت پذیرد، بایستی اولویت بندی کنیم که کدام کار مقدم تر است که آن را انجام دهیم؛ موضوع مانیتورینگ، هوشمند سازی و دقت در اندازه گیری را باید به موازات هم پیش ببریم و به عنوان یک زیرساخت به آن نگاه کنیم.
یکی دیگر از موضوعات مربوط به زیرساخت، مقاومسازی شبکههای گازرسانی در برابر حوادث غیرمترقبه مانند زلزله است که اقدامات خوبی در حال انجام است، موضوع زلزله را باید جدی بگیریم و خوشبختانه شبکههای گازرسانی در کشور نگران کننده نیستند و لی این امر به معنی این نیست که رفع نگرانی شده باشد و باید این اقدام به جد صورت پذیرد.
وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: ما مسئولیت بسیار سنگینی در قبال مردم عزیزمان داریم گازرسانی باید مطابق برنامه در سطح کشور انجام شود از این رو انتظار است که در استان سیستان و بلوچستان نیز گاز رسانی با شتاب بیشتری صورت پذیرد و اگر لازم شد، استان های معین نیز به کمک این استان برای شتاب در امر گاز رسانی بیایند.
تربتی در پایان گفت: تلاش خواهم کرد در این مسئولیتی که هستم با تمام توان به مردم عزیز کشورم خدمت کنم و از شما عزیزان می خواهم که مر ا در این راه یاری کنید.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها