چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۲:۲۴:۲۵

نفتون: مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برنامه بلند مدت ۱۵ ساله برای حفظ شرایط تولید گاز در ۳ مجموعه اصلی تولیدی کشور تدوین شده است تا سقف تولید گاز در این مناطق حفظ شود.

برنامه-بلند-مدت-۱۵-ساله-برای-حفظ-شرایط-تولید-گاز-تدوین-شد

به گزارش ایسنا، مسعود زردویان، در نشست با دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  مدیران و مسئولان مجتمع گازی پارس جنوبی و مدیر پارک علم و فناوری استان بوشهر، با اشاره به جایگاه صنعت گاز در کشور و تبعات مثبت توسعه‌ای و رفاهی آن، گفت: هرچند تولید بخشی از این برنامه مدون است، اما هیچگاه نباید از بخش‌های نگه‌داشت و پشتیبانی این صنعت غافل شد.

وی ادامه داد: در این راستا لازم است جایگاه پارک‌های علم و فناوری مورد توجه قرار گیرد و از این ظرفیت به صورت ساختارمند استفاده شود تا از حواشی که ممکن است در سال‌های آتی بر روند عملکرد تاثیرگذار باشد، پیشگیری شود.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اشاره به اهمیت رویکرد اکوسیستمی در این حوزه، بیان کرد: در صورتی که روابط میان بخش‌های مختلف فعال در این صنعت، ایجاد و سازماندهی شود، زیست بومی شکل می‌گیرد که خود، نگهدارنده است و توانایی ارتقای خود را دارد.

زردویان ادامه داد: ارتباط شرکت‌های دانش بنیان با  فعالان با تجربه در صنعت گاز  و مجتمع گاز پارس جنوبی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه این همکاری و راهنمایی می‌تواند در فرایند تولید، راهگشای آنها باشد.

طبق اعلام شرکت ملی گاز، وی یادآور شد: همواره تلاش شده در این اکوسیستم، ارتباط مناسبی با جوامع محلی برقرار شود و زیرساخت‌های راه و حمل و نقل و اشتغالزایی از خدماتی بوده که با استقرار صنایع گاز برای جوامع محلی فراهم شده است.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد: در کنار این خدمات،  مسائل فرهنگی و آموزشی نیز باید مورد توجه قرار گیرد و مغفول نماند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، پروژه‌های عظیم صنعتی در کشور از این نعمت الهی استفاده می‌کنند که مکران چابهار معروف‌ترین و جدیدترین آنهاست و در آینده‌ای نزدیک به یک قطب اقتصادی تبدیل می‌شود.

زردویان در راستای اهمیت گاز برای صنعت کشور، اضافه کرد: گاز و میعانات گازی، پایه و اساس فعالیت‌های مجتمع پارس جنوبی و پتروشیمی‌های فعال با ارزش افزوده بالا در این منطقه است و تاسیسات نقاط مختلف کشور نیز از گاز به عنوان ماده اولیه، خوراک تولیدی یا محرک تامین انرژی استفاده می‌کنند.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در پایان، بیان کرد: جایگاه مجتمع گاز پارس جنوبی در صنعت گاز بسیار پر رنگ بوده طوری که ۸۵ درصد از گاز مورد نیاز کشور را تامین می‌کند و ظرفیت بالا و نیاز عملیاتی کشور در این منطقه، عامل اصلی در تعیین آن به عنوان یکی از هاب‌های نوآوری کشور است.

برنامه بلند مدت ۱۵ ساله برای حفظ شرایط تولید گاز تدوین شد

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد