جمعه ۱۴۰۳/۱۱/۲۶ ۰۱:۴۳:۲۸

اقتصادکارامد: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه هفتم توسعه، گفت: طبق برنامه هفتم توسعه، سالیانه باید چهار درصد از مساحت بافت‌های ناکارآمد شهری کاهش یابد و در نهایت ۲۰ درصد از این بافت‌ها در طول برنامه بازآفرینی می‌شوند.

۲۰-درصد-مساحت-بافت‌های-ناکارآمد-در-برنامه-هفتم-توسعه-باید-کاهش-یابد

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، عبدالرضا گلپایگانی اظهار داشت: فرسودگی بافت‌ها نمی‌تواند تنها با نوسازی حل شود و تلاش داریم تا با همراهی کارشناسان و صاحبنظران چرخه فرسودگی را کاهش داده و کیفیت زندگی در بافت‌ها را ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تاکید کرد: در این دوره، بازآفرینی شهری باید به‌عنوان یک فرآیند جامع، مشارکتی و بلندمدت دیده شود و نباید آن را فقط به پروژه نوسازی محدود کرد.

وی خاطرنشان کرد: با دیدگاه جدید تلاش می‌شود تا بافت‌های شهری در مشارکت با شهروندان و مدیریت شهری از چرخه فرسودگی خارج شوند و این راهبردها در حوزه کیفیت بخشی به زندگی شهروندان با تامین سرانه‌ها و همچنین افزایش شانیت و ارتقای حس محله‌ای ایجاد خواهد شد.

گلپایگانی بیان داشت: در این دوره تلاش خواهد شد که در جریان نوسازی به معماری و شهرسازی متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی توجه ویژه‌ای صورت بگیرد و به بهانه تغییرات کالبدی صرف به تولید فضای بی‌کیفیت منتهی نشود.

وی افزود: تخریب و نوسازی کالبدی تنها بخشی از راه‌حل‌هاست و در بسیاری از مواقع، مقاوم‌سازی و بهسازی محله‌ها، بدون تغییر در ساختار اجتماعی آن‌ها، از اولویت‌های شرکت است.

تأمین مسکن در کنار ارتقای کیفیت زندگی

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران درباره برنامه‌های شرکت برای تأمین مسکن در بافت‌های ناکارآمد، اظهار داشت: یکی از اهداف کلیدی شرکت، تأمین مسکن مقاوم و باکیفیت در کنار ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.

۲۰ درصد مساحت بافت‌های ناکارآمد در برنامه هفتم توسعه باید کاهش یابد

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد