نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت : در برخی از خطبه های نمازجمعه و سخنرانی ها، مردم را علیه یک عده از مسئولان یا گروه دیگری در جامعه تحریک نکنیم که این اقدام، عامل ایجاد نفاق در جامعه است.
به گزارش بدراقتصاد به نقل از ایرنا، طیبه سیاوشی درباره سخنان رهبر انقلاب درخصوص پرهیز دادن عناصر سیاسی، مدیریتی و مطبوعاتی از سرزنش یکدیگر درباره برجام، اظهار داشت: خروج دیوانه وار ترامپ از برجام و برهم زدن یکی از بزرگترین توافقنامه های بین المللی در قرن بیست و یکم، شوک بزرگی به جامعه بین المللی و همینطور به جامعه ایران وارد کرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: متاسفانه برخی از افراد که با این اتفاق دچار شوک شدند، نسبت به این مسئله با عقلانیت برخورد نکردند.
وی با اشاره به هجمه های ایجاد شده در داخل و خارج از مجلس از جمله فضای مجازی علیه تیم مذاکره کننده و موافقین برجام گفت: ما بعنوان مجموعه حاکمیت نمی توانیم بخشی از سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی ایران را به طور محض بپذیریم و بخشی دیگر از آن را کاملا انکار کنیم.
عضو فراکسیون زنان مجلس ادامه داد: با توهین و هجمه های عجیب و غریب نمی توانیم این موضوع را گوشزد کنیم که بخشی از این سیاست ها نیستیم.
سیاوشی خطاب به مسئولین اضافه کرد: اگر نقدی دارید، نقد را باید مطرح کنید نه اینکه هجمه ایجاد کنید؛ شما بعنوان مسئول ، باید مشکلات را در بالا تحمل و حل و فصل کنید و انتقال آن به مردم دور از عقلانیت است.
وی با بیان اینکه مردم دغدغه های معیشتی و اقتصادی دارند، گفت: هجمه ای که در سطح حاکمیتی شروع می شود، متاسفانه بدترین و سخت ترین عوارض آن برای مردم است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خطاب به منتقدین برجام گفت: شما برجام را انکار می کنید اما آیا راه حل جایگزینی برای این مسئله داشتید؟
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: اگر راه حل جایگزینی وجود داشت رهبری نظام که عالی ترین مرجع تصمیم گیری در نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، آن را پیشنهاد می دادند و این توافقنامه را قبول نمی کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: در سخنرانی رهبر معظم انقلاب در روز چهارشنبه، ایشان بارها این مسئله را به نوعی خودشان مطرح کردند که بخشی از این مسئله بودند؛ این گونه نبوده که خودشان را از توافقنامه برجام کنار بکشند و بگویند این یک عده مذاکره کننده برجام گناهکار هستند.
وی خاطرنشان کرد: توافقنامه برجام، سند صلح خواهی و صلح طلبی جمهوری اسلامی ایران است و ما بوسیله این سند اعلام کردیم که سیاست خارجی مسالمت آمیزی داریم و به دنبال تعامل با نظام بین الملل هستیم.
سیاوشی بیان کرد: اینکه ما خودمان را دلسوزتر بدانیم و اعلام کنیم دیگران متوجه نمی شوند و نمی فهمند، باعث ایجاد فضای دوقطبی در جامعه و صدمه به انسجام ملی و مصالح عمومی می شود.
عضو فراکسیون زنان مجلس یادآور شد: ما در درون جامعه به دنبال راه حل هایی برای احیای مباحث اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بودیم که به دنبال تحریم های وسیع در دوره دولت احمدی نژاد بوجود آمده بود.
وی با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب گفت: سخنرانی ایشان نشان داد که ما می توانیم به جای اتهام زدن به یکدیگر، برای حل مشکلات مردم راه حل های جایگزین پیدا کنیم.
به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی روز چهارشنبه در دیدار سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در نکته ای مهم و اساسی با پرهیز دادن «عناصر سیاسی، مدیریتی و مطبوعاتی» از سرزنش یکدیگر درباره برجام تأکید کردند: نقد صحیح، منصفانه و عاقلانه ایراد ندارد و مسئولان هم باید به آنها توجه کنند اما اهانت، هتک حرمت، اتهام و ایجاد دو قطبی بر سر برجام نباید صورت گیرد و وحدت و همزبانی نباید نقض شود.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها