شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۰۸ ۰۱:۳۲:۵۳

نفتون: طرح‌های اشتغالزای دانش‌بنیان در حوزه آب برای دریافت تسهیلات به سامانه کارا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شدند.

طرح‌های-اشتغالزای-دانش‌بنیان-در-حوزه-آب-معرفی-شد

به گزارش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست این معاونت به منظور حمایت از طرح های فناورانه اشتغالزا با بررسی های کارشناسانه طرح های واصله، 6 شرکت بخش خصوصی را برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت تایید و به سامانه کارا (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) معرفی کرد.
دبیر ستاد توسعه فناوری های آب درخصوص این طرح ها گفت: از این 6 شرکت دانش‌بنیان، چهار شرکت در حوزه اشتغالزایی روستایی و در حوزه های آبزی پروری و محیط زیست و دو شرکت در زمینه های طرح های فراگیر و در حوزه­های آب فعالیت دارند که با توسعه فناوری باعث ایجاد و یا توسعه اشتغال در بخش ذیربط می شوند.
نادرقلی ابراهیمی بیان کرد: طرح های تولیدی که بعد از پایلوت و یا در مرحله پایلوت با استفاده از فناوری های موجود توسط شرکتهای داخلی دانش‌بنیان یا غیر دانش‌بنیان به مرحله تولید انبوه رسیدند جهت دریافت تسهیلات به سامانه کارا معرفی شدند.
وی افزود: طرح های تولید خوراک دام، پرورش ماهی در قفس و زنجیره آب شیرین کن از جمله طرح های اشتغالزایی هستند که برای دریافت تسهیلات به سامانه کارا معرفی شده اند. 
وی درباره این طرح ها توضیح داد: طرح توسعه فناوری پرورش ماهی در قفس در سواحل دریای شمال و جنوب در قالب 7 پایلوت 400 تُنی توسط شرکت های تعاونی صیادی و شرکت های دانش‌بنیان با مشارکت و همراهی سازمان شیلات ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به اجرا درمی آید.
وی همچنین اظهار کرد: رشته ای از فعالیتهای اقتصادی دانش‌بنیان نیز برای استفاده از دریا برای تولید ماهی در محیط کنترل شده نیز فراهم می شود، طرح توسعه فناوری پرورش ماهی در قفس در استان های مازندران، گیلان و سیستان و بلوچستان آماده شده و مراحل اجرایی را طی می کند.
ابراهیمی تصریح کرد: در پروژه زیرسیستم های آب شیرین کن که در حوزه تامین آب شیرین مورد نیاز کشور در سواحل جنوبی کشور است تولید پمپ های عمومی از طریق سامانه کارا مورد حمایت این ستاد قرار گرفته و با توجه به فناوری داخل که یک شرکت دانش‌بنیان روی این موضوع ایجاد کرده این محصولات به تولید انبوه می رسد. 
وی درباره دیگر طرح اشتغالزای دانش‌بنیان گفت: تولید خوراک دام از سرشاخه های نیشکر، قرار است با حمایت معاونت علمی و با مشارکت شرکت سرمایه گذاری جهاد نصر و معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی در افق برنامه، 20 کارخانه 50 هزار تنی که نتایج کارهای فناورانه آن در یک پایلوت چهار هزار تُنی در خوزستان تایید و به تولید رسیده است اجرایی شود.

طرح‌های اشتغالزای دانش‌بنیان در حوزه آب معرفی شد

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد