نفتون: دبیر ستاد انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میگوید: دیگر نمیخواهیم در ستاد انرژی به دنبال طرح، پروپوزال، امکانسنجی یا پتانسیلسنجی آنهم تنها برای خاک خوردن در قفسهها باشیم، این کارها بس است و به دنبال اقداماتی هستیم که دارای خروجی ملموس باشد و مشکلی از مشکلات کشور را رفع کند.
ستاد توسعه فناوری انرژی یکی از ستادهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که ماموریت اصلی آن حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها و همچنین شناسایی، جذب و حمایت از ایدههای نوآورانه و توسعه فناوریها به منظور بهینهسازی انرژی و حفظ محیط زیست کشور است.
ستادی که از اواسط مردادماه امسال، «کامبیز مهدی زاده فرساد» متولد سال 1364 و دکترای رشته نفت، مسئولیت آن را برعهده گرفته است و البته نخستین اقدام او توجه به «صلاحالدین کامرانی» دانشآموخته جوان مریوانی بود که با وجود داشتن مدرک دکترای زمینشناسی به کارهای خدماتی مشغول بود.
مهدی زاده با گماردن کامرانی به عنوان یکی از کارشناسان ستاد توسعه فناوری انرژی، نشان داد که بدون هیچگونه تعارف قصد بهرهگیری از توانمندی جوانان نخبه در جای جای کشور را دارد.
کامرانی که مدرک دکترای زمینشناسی خود را با گرایش منابع آب زیرزمینی از دانشگاه خوارزمی تهران دریافت کرده است مدتی از سر ناچاری و بیکاری در انبار مواد شیمیایی شرکت نفت در اهواز کار میکرد و کلیپی از شرایط و محیط کارش در فضای مجازی منتشر شد که بازتاب گستردهای داشت. او این روزها به عنوان کارشناس آب و نفت در ستاد توسعه فناوری انرژی مشغول به کار شده است.
مهدی زاده که اصالتا تبریزی و از جوانان نخبه کشورمان است در مسابقات و نمایشگاه بینالمللی اختراعات آمریکا در سال 1394 که با حضور نمایندگان بیش از 80 کشور دنیا برگزار شد، سرتیمی اعضای تیم نخبگان ایران را برعهده داشت و طرح ایران حائز مدال طلا و همچنین برنده جایزه ویژه این مسابقات شد.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها