مسئول آموزش ، پژوهش و توانبخشی انجمن اوتیسم ایران گفت: طی چند ماه اخیر آموزش های فرودگاهی به کادر پرواز و ماموران سپاه و حفاظت در برخی فرودگاه های کشور با همکاری این انجمن ارائه شد تا کودکان مبتلا به اوتیسم در بازرسی های بدنی گیت ها، اذیت نشوند.

سینا توکلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش به ماموران سپاه و حفاظت فرودگاه ها در زمینه اختلال اوتیسم به صورت آزمایشی در فرودگاه امام (ره) تهران،ساری، ارومیه،همدان،یزد،بوشهر انجام شده و هنوز این آموزش ها ادامه دارد.
وی اظهار داشت: این طرح آموزشی در سال آینده در تمام فرودگاه های کشور اجرایی می شود.
مسئول آموزش، پژوهش و توانبخشی انجمن اوتیسم ایران گفت: خانواده های دارای کودکان مبتلا به اوتیسم همواره در مسافرت های خود با چالش های متعددی روبرو هستند بنابراین آشنایی کادر پرواز، ماموران بازرسی بدنی کودکان در گیت ها ، رانندگان اتوبوس و ماموران قطار باید با نحوه برخورد با این کودکان ، آشنایی داشته باشند.
توکلی ادامه داد: کودکان دارای اختلال اوتیسم خیلی تحمل مسیر را ندارند و ممکن است در فضاهای بسته و پر سر و صدا ، بی قراری کنند و رفتارهای کلیشه ای از خود نشان دهند .
وی تاکید کرد: لازم است که هم کادر سیستم های حمل و نقل و هم مردم ، درک درستی از اختلال اوتیسم داشته باشند و اجازه دهند خانواده های این کودکان ، سفر خوبی داشته باشند.
مسئول آموزش ، پژوهش و توانبخشی انجمن اوتیسم ایران گفت: اوتیسم یک اختلال عصب رشدی است که در سنین کمتر از سه سال بروز می کند و دارای دو شاخص نقص در ارتباط و تعامل اجتماعی همراه با رفتارهای کلیشه ای و محدود بودن خزانه رفتاری ، حرکتی و کلامی است.
به گفته توکلی ، طبق آخرین آمار اعلام شده از هر 65 تولد در دنیا، یک کودک و در ایران از هر 150 تولد یک کودک دارای اختلال طیف اوتیسم است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، وی یادآور شد: اوتیسم قابل پیشرفت نیست و درمان طولانی مدت دارد.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها