بدراقتصاد- معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه رییس جمهوری از آمادگی این معاونت برای راه اندازی شتاب دهنده های بخش ریاضی و برگزاری دوره های استارت آپی (کسب و کارهای نوپا) خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، علیرضا دلیری امروز (پنجشنبه) در نخستین روز برگزاری چهل و نهمین کنفرانس ریاضی ایران، هدف از برنامه های حمایتی دولت را ایجاد زمینه ایده پردازی بین دانشجویان رشته ریاضی و شناسایی راه های پیشرفت این بخش اعلام کرد.
شتاب دهنده ها شرکت هایی اند که در ایده های جدید سرمایه گذاری می کنند. آنها به صاحبان ایده ها کمک می کنند که بتوانند تعریفی صحیح و نمونه اولیه مناسبی از کالا یا خدماتی که قصد نوآوری در آن صنعت را دارند ارائه کنند.
آنها همچنین در تعیین هویت مشتریان هدف و تامین منابع نظیر سرمایه و نیروی کار به صاحبان ایده ها یاری می رسانند.
برنامه هایی که شتابدهنده ها ارائه می کنند به طور معمول از لحاظ زمانی محدود و در بیشتر مواقع در بازه زمانی حدود سه ماه است و سعی می کنند در این بازه زمانی با فراهم آوردن خدمات آموزشی، اندکی سرمایه و محل کار برای صاحبان ایده ها به آنها در رسیدن به هدفشان کمک کنند.
** وضع دانشگاه های کشور
دلیری به تحصیل نزدیک به پنج میلیون دانشجو در 260 دانشگاه و 10 پژوهشگاه که بیش از یک هزار واحد دانشگاه های آزاد اسلامی، خصوصی و غیرانتفاعی را دربرمی گیرد، اشاره کرد.
این مسوول افزود: 39 پارک علم و فناوری و 300 مرکز رشد نیز در کشور وجود دارد.
وی رتبه برتر ایران از نظر شمار دانشجو بویژه در بخش مهندسی و فنی جهان را یادآوری کرد و گفت: کشور در زیرساخت های آموزشی جایگاه خوبی دارد و این باعث شده است در تولید علم رده نخست منطقه و جایگاه شانزدهم در جهان را داشته باشد که این رتبه در آمارهای جدید به 15 رسیده است.
** ضعف بخش دانشگاه
دلیری گفت: نیروی انسانی با ارزشی در کشور وجود دارد و قدرت تفکر در دانشگاه های ما بالاست اما فقط یک ضعف وجود دارد؛ نمی توانیم علم تولید شده را به محصول تبدیل کنیم.
وی درباره ایجاد دفترهای ارتباط با صنعت در دانشگاه ها توضیح داد: بر اساس آسیب شناسی صورت گرفته، در کنار آموزش به طور صرف باید فعالیت شرکت های دانش بنیان را نیز افزایش داد.
چهل و نهمین کنفرانس ریاضی ایران امروز -پنجشنبه- با حضور دانشمندان داخلی و خارجی از آلمان، سوئد، فرانسه، آمریکا، کره جنوبی، هند و برزیل در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز به کار کرد.
محورهای اصلی این کنفرانس آنالیز، جبر، توپولوژی، آنالیز عددی، منطق ریاضی، نظریه گراف و ترکیبات، ریاضی مالی، آمار و احتمال، آموزش ریاضی، هندسه، معادلات دیفرانسیل و سیستم های دینامیکی، تحقیق در عملیات، علوم کامپیوتر، نظریه کد و رمزنگاری، نظریه کنترل و بهینه سازی، نظریه اعداد، نظریه بازی ها و غیره است و تا چهارم شهریور ادامه دارد.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها