نفتون: هشتمین نشست کمیته مواد شیمیایی شرکت ملی نفت ایران به میزبانی شرکت نفت و گاز اروندان برگزار شد.
به گزارش شرکت نفت و گاز اروندان، جهانگیر پورهنگ، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در هشتمین نشست کمیته مواد شیمیایی شرکت ملی نفت ایران ضمن مهم برشمردن فعالیت کارشناسی در کمیته یادشده، بر تامین مواد با کیفیت از سازندگان توانمند داخلی در راستای حمایت از ساخت داخل تأکید کرد.
وی همچنین استفاده از فناوریهای روزآمد و نو را برای کاهش استفاده از مواد شیمیایی در چرخه تولید مهم و ضروری دانست و اظهار کرد: لازم است استفاده از این فناوریها در اولویتهای نخست کمیته مواد شیمیایی لحاظ شود.
در ادامه نشست، سعید کوتی، رئیس کمیته مواد شیمیایی شرکت ملی نفت ایران نیز با اشاره به اهمیت مواد شیمیایی در استمرار تولید بیان کرد: تشکیل و احیای کمیته مواد شیمیایی از سوی معاون مدیرعامل در امور تولید راهکاری مهم در تامین مواد شیمیایی با کیفیت است.
وی افزود: از اهداف تشکیل این کمیته شناسایی سازندگان توانمند و حذف واسطهها، ارتباط نزدیک با شرکتهای دانشبنیان، استفاده از فناوریهای نو برای کاهش استفاده از مواد شیمیایی با رویکرد زیست محیطی و ایجاد انسجام در دستورعملها و بومیسازی آنهاست.
وی تهیه دستورعمل مواد شیمیایی شرکتهای تولیدی و اولویتبندی مواد پرمصرف شیمیایی در شرکتهای تابع برای بومیسازی آنها را از اقدامهای کمیته مواد شیمیایی شرکت ملی نفت عنوان کرد.
در بخش دیگری از نشست، امید شیرالی، رئیس فرآورش شرکت نفت و گاز اروندان ضمن معرفی میدانهای تحت مدیریت و اهداف کلان شرکت متبوعش، گزارش عملکرد کمیته مواد شیمیایی شرکت اروندان را ارائه کرد.
بهرهگیری از ظرفیتهای علمی دانشگاه چمران
اعضای این کمیته همچنین در نشست دیگری با اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، درباره طرح نیازهای فناورانه صنعت نفت و استفاده حداکثری از ظرفیتهای علمی و پژوهشی در ساخت داخل و تأمین مواد شیمیایی بحث و گفتوگو کردند.
در این نشست، علیرضا کیاست، مدیر امور پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: دانشکدههای مهندسی و علوم ظرفیتهای فراوانی دارند که عموما در قالب پایاننامهها نمود مییابد و برگزاری این نشستها سبب میشود در شرایط کنونی به لحاظ تحریمها و وضع اقتصادی، شناخت بیشتری نسبت به مشکلات و نیازهای حوزه صنعت ایجاد شود.
بنابراین گزارش، اعضای کمیته مواد شیمیایی شرکت ملی نفت ایران همچنین ضمن بازدید از واحد بهرهبرداری و نمکزدایی غرب کارون در منطقه عملیاتی شرکت نفت و گاز اروندان، نتایج حاصل از نشستهای روز پیش و بازدید انجام شده را جمع بندی کردند.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها