اقتصادارامد- وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: اقتصاد ایران گرفتار ذینفعان است و در این بین، ذینفع «بوروکراسی» و «نبود شفافیت و هوشمندی» قابل توجه است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، «سید احسان خاندوزی» امروز دوشنبه در همایش بینالمللی بیمه و توسعه اظهار داشت: مهمترین اقدام صنعت بیمه ایجاد صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان در دو سال گذشته است که وارد صنعت بیمه شد و طبق آخرین آمار بیش از ۱۵ هزار واحد در این بخش پرداخت شده است و تلاش کردیم این صندوق جایگزین روش های گذشته شود و نسبت به آینده این صندوق امیدوار هستم.
وی افزود: در حوزه تکافل بیمهای نیز اتفاقات خوبی رخ داد و بین علمای تسنن و تشیع مورد استقبال قرار گرفت و در اقدام دیگر زوار اربعین با کمترین مبلغ بیمه شدند.
وزیر اقتصاد گفت: صنعت بیمه در توسعه بین المللی گامهای خوبی برداشته است و امیدواریم دو شرکت ایران و سوریه هفته آینده نخستین بیمه نامه خود را صادر کنند.
وی با اشاره به درگاه ملی مجوز کسب و کار گفت: در دولت سیزدهم توانستیم صدور مجوز کسب و کارها را تسهیل و سرعت بخشیم که کسبوکارهای بیمهای نیز در این دسته قرار دارد و در گام دیگر در موضوع اصلاح آییننامه نیز صنعت بیمه دستاورد خوبی داشت.
وی با بیان اینکه دو کلید واژه مهم در اقتصاد وجود دارد، گفت: نخستین کلیدواژه جهت دهی و قطب نمای حرکت تسهیل اقتصادی برای کسبوکار و کلیدواژه دوم هوشمندسازی و شفافیت است تا کسبوکارها با سهولت و اطمینان خاطر به فعالیت بپردازند و این دو هزینه مبادله را کاهش میدهد و حاکمیت انتظار دارد تسهیل کسب و کار و هوشمندسازی و شفافیت در دستور کار قرار گیرد.
خاندوزی در بخش دیگری اظهار داشت: خبر خوش در بازار سرمایه باید به اطلاع برسانم که در هشت ماهه امسال دو برابر هشت ماهه سال گذشته عرضه اولیه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: اقتصاد ایران گرفتار ذینفعان است و در این بین ذینفع بروکراسی، عدم شفافیت و هوشمندی قابل توجه است و امیدواریم این مسأله تعارض منافع در بخش بیمه هم با اصلاح آیین نامهها برطرف شود.
خاندوزی گفت: مجموعه خدمت صنعت بیمه میتواند از حیث هوشمندسازی و سرعت خدمت دهی را افزایش دهد.
صندوق بیمه دانش بنیان ایجاد میشود
در ادامه این مراسم، رییس کل بیمه مرکزی گفت: در سختیها کنار مردم هستیم تا هنگام ناراحتی شادی بیاوریم.
علی استاد هاشمی اظهار داشت: امسال در بحث فرهنگسازی بیمه همکارانی به مدارس برای آموزش حاضر شدند همچنین همایشهای استانی برگزار شد و شرکتهای بیمهای در این زمینه کمک کردند.
وی بیان کرد: در تعاملات فعالانه با سیاستگذاران هستیم و تلاش کردیم از ظرفیت نخبگان در صنعت بیمه استفاده کنیم.
رییس کل بیمه مرکزی بیان کرد: در تعاملات بین المللی تعلیق موقت کارت سبز مشکلاتی ایجاد کرد اما تلاش کردیم کشورها را قانع کنیم تا به لحاظ فنی مشکل نداریم و موفق هم بودیم.
وی افزود: بزرگترین صندوق بیمه دانش بنیان به زودی ایجاد میشود و بحث اعتبارسنجی مشتریان نیز مدتی است که شروع شده است.
صنعت بیمه نیازمند پشتیبانی است
در ادامه این نشست، محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ضریب نفوذ بیمه حدود ۲ درصد است که با رقم ۷ درصد مقرر شده در برنامه توسعه فاصله دارد و نیازمند اصلاح آیین نامه است.
وی اظهار داشت: وضعیت نرخ بازده سرمایهگذاری شرکتهای بیمه در مقایسه با بازده بازار سرمایه بسیار پایین است و نگرانی جدی ایجاد میکند و صنعتی که باید پشتیبان باشد به دلیل عدم رفتار حرفهای خود نیازمند پوشش دهی است و باید تصمیمات جدیدی در این زمینه اتخاذ شود.
پور ابراهیمی تصریح کرد: ظرفیت درونی کشور برای ارتقای جایگاه صنعت مناسب است و یکی از چالشهای صنعت بیمه، رقابت شرکتها در فروش بیمه نامه است و بسیاری از شرکتها زیان ده هستند و این رقابتهای ناصحیح موجب شده نمایندگیها متضرر شوند و این باید اصلاح شود.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها