نفتون: استفاده از نیروگاه های خورشیدی برای تامین برق با توجه به فرصت های اشتغال زیادی که ایجاد می کند ظرفیتی مطلوب برای درآمدزایی است.

کارشناسان حوزه برق و انرژی میگویند: سازگاری با طبیعت، نداشتن آلودگیهای زیست محیطی، استهلاک کم، عمر زیاد و رایگان و در دسترس بودن از جمله مزایای سرمایهگذاری تولید برق با نیروگاههای خورشیدی است.
نیروگاه برق خورشیدی همانطور که از نامش پیداست انرژی خورشید را به انرژی برق تبدیل میکند.
به گفته کارشناسان در بخش عمدهای از مناطق مختلف ایران سالیانه ۳۰۰ روز آفتابی وجود دارد که این امر شرایط را برای تولید برق با نیروگاههای خورشیدی فراهم کرده است.
این صاحب نظران معتقدند که این صنعت پاک جایگزین قابل اطمینانی برای سوختهای فسیلی و گره گشای بسیاری از چالشهای منابع حیاتی و زیست محیطی در آینده خواهد بود.
در برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور ساخت ۲۶ هزار مگاوات نیروگاه جدید برنامهریزی شده است که ۱۶ هزار مگاوات آن با تبدیل نیروگاههای گازی موجود به سیکل ترکیبی، سه هزار مگاوات آن با ساخت نیروگاههای تولید پراکنده، و پنج هزار مگاوات دیگر آن با ساخت نیروگاههای تجدید پذیر بادی (خورشیدی) تأمین میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد میگوید: این استان با توجه به اقلیم شرایط طبیعی لازم برای سرمایه گذاری در زمینه نیروگاههای خورشیدی را دارد.
داوود راهزادی با اشاره به اینکه دولت وزارت نیرو را مکلف کرده که بخشی از انرژی مورد نیاز کشور را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کند اظهار داشت: آماده حمایت از سرمایه گذاران مشتاق در این حوزه هستیم.
وی ابراز داشت: برق زیرساخت همه فعالیتهای تولیدی است به همین دلیل تأمین انرژی برق افزون بر تولید و اشتغال به رونق تولید در دیگر بخشها هم کمک میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد با یادآوری در دست ساخت بودن طرحهای بزرگ کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد و نیاز به تولید برق تصریح کرد: توجه به تولید برق با انرژی خورشیدی ضروری است.
راهزادی گفت: پارسال برای نخستین بار ۲۳۰ هزار کیلووات ساعت انرژی از نیروگاههای خورشیدی با مشارکت بخش خصوصی در استان تولید شد.
وی افزود: هم اکنون ۱۶ نیروگاه خورشیدی در مناطق مختلف استان فعالیت
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها