نفتون: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به شرایط ویژه هفته ابتدایی مرداد، بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیتهای مدیریت بار شبکه تاکید کرد و گفت: ظرفیت کامل مولدهای برق اضطراری ادارات فعال شود.
به گزارش ایسنا، همایون حایری امروز در نشست فوق العاده ستاد فرماندهی پیک بار ۱۴۰۰ که در مرکز پایش صنعت برق برگزار شد، با اشاره به افزایش و پایداری دما در اکثر نقاط کشور، بر شرایط ویژه این هفته و استفاده از ظرفیت همه برنامههای مدیریت بار و مولدهای اضطراری ادارات تاکید کرد.
وی ضمن تاکید بر استفاده از تمام ظرفیتهای مدیریت بار، گفت: خوشبختانه هماهنگی خوبی میان دستگاهها و نهادها در این زمینه وجود دارد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در عین حال با اشاره به انتصاب داود فرخزاد به سمت معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر و مصطفی رجبی مشهدی به سمت مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار امیدواری کرد: با توجه به اهمیت حوزه انتقال و تبادلات برون مرزی برق، این بخش باید به صورت ویژه و با دقت پیگیری شود.
حایری خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبههای صادر شده، همه صنایع و شهرکهای صنعتی موظف به همکاری با صنعت برق هستند.
همچنین محمدحسن متولیزاده- مدیرعامل شرکت توانیر نیز در این نشست خاطرنشان کرد: برنامههای ارایه شده باید با دقت اجرا شود تا مشکل جدی پیش روی صنعت نباشد.
نیاز مصرف به بیش از ۶۵ هزار مگاوات میرسد
مصطفی رجبی مشهدی - مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران نیز در این جلسه خواستار توجه شرکتهای برق منطقهای و توزیع به دستورات دیسپاچینگ ملی شد و افزود: این هفته ناترازی تولید و مصرف برق افزایش یافته و نیاز مصرف به بیش از ۶۵ هزار مگاوات میرسد.
او همچنین بر استفاده بیشتر از ظرفیت مولدهای اضطراری ادارات و سایر دستگاهها تاکید کرد و گفت: در این خصوص با توجه به تفاهمنامه امضا شده با بسیج، میتوانیم از پتانسیل این نهاد نیز استفاده کنیم.
وی در عین حال با بیان این که نباید خاموشی به بخش خانگی تحمیل شود، یادآور شد: با این حال قرار گرفتن جداول خاموشیهای احتمالی در سایتهای شرکتهای توزیع نیروی برق و اطلاع رسانی آن ضروری دارد چرا که هموطنان باید بتوانند برنامههای خود را بر اساس این جداول احتمالی، تنظیم کنند.
هفتهای بیسابقه پیش رو داریم
در ادامه این نشست غلامعلی رخشانی مهر- معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر نیز با اشاره به اینکه در هفته جاری در اکثر شهرها دمای بسیار بالایی را داریم، خاطرنشان کرد: هفتهای بیسابقه از لحاظ ناترازی تولید و مصرف برق و افزایش دما را پیش رو داریم و با توجه به شرایط پیش رو، نیازمند استفاده بیشتر از ظرفیتهای همکاری بخش کشاورزی و سایر پتانسیلهای مدیریت بار هستیم. رخشانی مهر تاکید کرد: تا حد امکان باید از اعمال خاموشی بخش خانگی بپرهیزیم.
در این نشست همچنین داود فرخزاد- معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر نیز اظهار امیدواری کرد که بخش انتقال برق کشور نیز بتواند به هماهنگی فنی کامل برسد.
وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم دستاورد صنعت برق در رسیدن به موفقیت ۱۸ سال بدون خاموشی سراسری را حفظ کنیم.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها