پنج شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۲:۰۳:۱۷

 بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در ششمین روز فعالیت خود با بازدید وزیران فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور همراه بود.

ششمین-روز-از-نمایشگاه-قرآن-با-حضور-دو-وزیر

به گزارش بدراقتصاد به نقل از ایرنا، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور جمعه شب در نمایشگاه قرآن در مصلای امام خمینی(ره) حاضر شدند و ضمن بازدید بخش هایی از نمایشگاه با تعدادی از غرفه داران و دست اندرکاران غرفه ها گفت و گو کردند. 
در این میان غرفه داران از صالحی دعوت می کردند تا به غرفه آنان نیز سر بزند و وزیر ارشاد نیز یا دعوت آنان را می پذیرفت و یا با احترام عذرخواهی می کرد، البته در جمع خبرنگاران تاکید کرد که این تنها حضورش در نمایشگاه نخواهد بود و در طول برگزاری دوباره به مصلی خواهد آمد. 
غرفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر یکی از غرفه هایی بود که وزیر ارشاد دعوت آنان را اجابت کرده و با دست اندرکاران غرفه به گفت و گو نشست ولی نکته جالب این بود که پس از این بازدید و هنگامی که صالحی از کنار کارگاه این غرفه عبور می کرد، کارشناس کارگاه از شلوغی ایجاد شده بخاطر عبور وزیر و همراهان از جمله خبرنگاران و تصویر برداران گلایه داشت درحالی که حضور خبرنگاران و دست اندرکاران نمایشگاه به همراه شخصیت های بازدید کننده از موضوع های عادی و همیشگی نمایشگاه ها است.
نشست های ششمین روز نمایشگاه قرآن نیز از رونق خاصی برخوردار بوده و برخی از این نشست ها خبرهای خوبی برای جامعه قرآن به همراه داشت.
در نشست تخصصی «قوانین و مقررات مالیاتی حاکم بر موسسات فرهنگی قرآن و عترت» امیرحسین سیدصالحی معاون دفتر فنی و حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور ضمن تشریح قوانین و مقررات مالیاتی حاکم بر موسسات فرهنگی قرآن و عترت گفت که بر اساس آخرین اصلاحات قانون امور مالیاتی کشور، همه فعالیت های فرهنگی قرآن و عترت و امور مربوط به تبلیغ و ترویج قرآن معاف از مالیات هستند و به تعبیری مالیات آنها با نرخ صفر محاسبه می شود.
سید صالحی که در غرفه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سخن می گفت، افزود: قوانین لزوما باید از ضمانت اجرایی مناسب برخوردار باشند بر همین اساس در اصلاحات اخیر، قانون گذار ضمانت های اجرایی بیشماری را پیش بینی کرده است.
وی اضافه کرد: طبق تبصره 2 ماده 119 برنامه پنجم توسعه، شرط استفاده از هرگونه معافیت مالیاتی در مرحله نخست، تسلیم اظهار نامه مالیاتی است. البته این امر به تنهایی کافی نیست بطوری که کارفرمایان و صاحبان موسسات فرهنگی قرآن و عترت برای معافیت مالیاتی لازم است در مرحله بعدی نسبت به ثبت دفاتر قانونی اقدام کنند.
چهارمین نشست بخش قرآن نشست های تخصصی دانشگاهی نیز با موضوع تصویر پیامبر در قرآن کریم برگزار شد و امیر احمدنژاد استادیار دانشگاه اصفهان و ناصر مهدوی استاد فلسفه و مثنوی پژوه به بیان نکاتی پرداختند.
سایر نشست ها نیز با حضور میهمانانی همراه بود که از سوی نهادها و موسسات دعوت شده بودند که از جمله می توان به نشست «سیر مطالعاتی نهج البلاغه» اشاره کرد که با سخنرانی حجت الاسلام سید محمد کاظم طباطبایی برگزار شد.
استقبال مردم در ششمین روز از برگزاری نمایشگاه قرآن به اندازه ای بود که هنگام حضور روزه داران برای اقامه نماز مغرب و عشاء، نمازخانه مصلی لبریز از نمازگزاران بود و برخی مجبور شدند نماز را در انتهای نمازخانه و در راهروی شبستان اقامه کنند. 
رادیو نمایشگاه نیز بعد از 5 روز سرانجام از روز گذشته فعال شد و ضمن خوشامدگویی به میهمانان و مسئولانی که از نمایشگاه بازدید می کردند، اطلاع رسانی لازم را در این زمینه داشت.
​مدیر کمیته فروش ناشران و محصولات فرهنگی و هنری نمایشگاه قرآن نیز پس از پنج روز به ارائه آماری درباره تعداد عناوین کتاب های ارائه شده در نمایشگاه امسال پرداخته و گفت که بیش از 25 هزار و 299 عنوان کتاب در نمایشگاه قرآن عرضه شده است.
رجبعلی سالاریان که این خبر را به خبرگزاری کتاب داده بود، گفت که از این تعداد 2 هزار و 330 عنوان کتاب از سوی ناشران خارجی و 24 هزار و 635 عنوان کتاب از سوی ناشران داخلی عرضه شده است.
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن با شعار «قرآن، چلچراغ هدایت» از 30 اردیبهشت به مدت 17 روز تا 14 خرداد ماه برابر با سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران (شب بیستم ماه مبارک رمضان) از ساعت 17 تا 24 در محل مصلای امام خمینی (ره) میزبان علاقه مندان است.

ششمین روز از نمایشگاه قرآن با حضور دو وزیر

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد