پنج شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۲:۲۱:۴۴

 چهاردهمین روز از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن با آخرین روز برپایی استارتاپ اسلامی قرآنی طلوع برکت، همزمان شد.

حمایت-جهاد-دانشگاهی-از-ایده-پردازان-نوین-قرآنی

به گزارش بدراقتصاد به نقل از ایرنا، دست اندرکاران مصلای امام خمینی (ره) همچون سال گذشته با نزدیک شدن به شب های احیاء، غرفه های همجوار در نمازخانه را جمع آوری کرده و برخی از این غرفه ها به داخل سایر غرفه های موجود در شبستان منتقل می شوند تا دو روز باقیمانده را هم سپری کنند.
در همین راستا ستاد خبری نمایشگاه قرآن اعلام کرد که از امشب، 13 خردادماه مصلای امام خمینی (ره) به مناسبت برپایی مراسم احیای نوزدهم ماه رمضان تا ساعت 22 پذیرای بازدیدکنندگان نمایشگاه خواهد بود.
یکی از ویژگی های نمایشگاه امسال برپایی یک استارتاپ اسلامی قرآنی به نام طلوع برکت بود که به همت مرکز رشد قرآنی جهاد دانشگاهی طی سه روز انجام شد و دبیر اجرایی رویداد طلوع برکت وعده داد تا از تیم های برتر حمایت های لازم صورت گیرد. 
مصطفی حسین پور گفت: این استارتاپ با موضوع کسب و کار اسلامی از هشتم تا دهم خردادماه در نمایشگاه قرآن برگزار شد و تیم ها و افراد طی این فرآیند سه روزه، روند ایجاد کسب و کار اسلامی و قرآنی را به صورت خلاصه تجربه کردند و ایده های خود را در این زمینه اعلام داشتند.
وی افزود: افراد برای اجرای ایده های خود از میان شرکت کنندگان حاضر، تیم تشکیل دادند و سپس تیم ها زیر نظر استادان و کارآفرینان حرفه ای، پنل کسب و کار خود را پیاده کردند که در نهایت تیم ها نمونه محصول خود را به داوران ارائه داده و از این میان به تیم های اول تا سوم جوایزی اهدا شد.
حسین پور محور این استارتاپ ها را شامل گردشگری، هنرهای تجسمی، معماری و دکوراسیون، اسباب بازی و بازی های رایانه ای، سلامت و محصولات غذایی حلال، تولید محتوای چند رسانه ای، اپلیکیشن ها، مد و لباس اسلامی و مدیریت رویداد دانست که 10 تیم سه تا هفت نفره شرکت داشتند.
بازدیدکنندگان از نمایشگاه قرآن، شب گذشته شاهد برگزاری مراسم اولین سالگرد شهید مجلس و مدیرعامل سابق ایکنا حجت ‌الاسلام سید مهدی تقوی بودند که با حضور اهالی قرآن، هم‌رزمان و هم‌سنگران شهید به همت خبرگزاری ایکنا برگزار شد.
در این مراسم حبیب الله ترکاشوند معاون سابق ایکنا با اشاره به دوران همکاری با شهید تقوی در این خبرگزاری خاطراتی را بیان کرد و گفت: تقوی همیشه از شهادت برایم می‌گفت، همیشه حرفش را به شوخی می‌گرفتم و هیچگاه باورم نشد که او به شهادت رسید. 
در این مراسم حجت الاسلام احمد مازنی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، زهرا سعیدی عضو فراکسیون قرآن و عترت در مجلس شورای اسلامی، حسن بیادی، عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، احمد ابوالقاسمی مدیر رادیو قرآن و حجت‌الاسلام سیدابوالفتح دعوتی پژوهشگر و مشاور قرآنی ایکنا حضور داشتند.
نشست های نمایشگاه قرآن در روزهای آخر نیز ادامه دارد که می توان به نشست قرآنی ظلم ستیزی با موضوع مبارزات مردم مسلمان یمن در بخش بین الملل اشاره کرد که با حضور سید الصادق الشرفی نماینده انصارالله در ایران و رئیس کمیته آگاهی و انسجام جوانان یمن برگزار شد. 
نشست «عاشورا، مناسک و آموزش های غیررسمی» نیز به همت موسسه خانه خورشید و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور جمعی از استادان، پیشکسوتان و علاقه مندان این حوزه و سخنرانی حجت الاسلام مرتضی وافی مدیر موسسه فرهنگی آموزشی خانه خورشید و محمد اسفندیاری تاریخ نگار و اسلام پژوه برگزار شد که مشروح این گزارش از سوی ایرنا منتشر شده است.
برنامه های دیگری نیز در چهاردهمین روز از فعالیت نمایشگاه قرآن اجرا شد که محفل انس با قرآن با حضور معاونان پرورشی و تربیت بدنی شهرستان های استان تهران بود و محمدرضا مسیب زاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در این مراسم سخنرانی کرد. 
نمایش فیلم های سینمایی نیز دیشب به انیمیشن ناسور رسید و جلسه نقد و بررسی آن با حضور داریوش دالوند تهیه کننده این انیمیشن در سالن سینمایی بخش رسانه و فضای مجازی نمایشگاه قرآن برپا شد.
تاکنون فیلم های او، ایستگاه متروک، مسیح، قدمگاه، وعده دیدار، صبح نزدیک، استشهادی برای خدا و غریبه با حضور عوامل فیلم و اصحاب رسانه به نمایش درآمده و نقد و بررسی شده بود.
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن با شعار «قرآن، چلچراغ هدایت» از 30 اردیبهشت به مدت 17 روز تا 14 خردادماه برابر با سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران (شب بیستم ماه مبارک رمضان) از ساعت 17 تا 24 در محل مصلای امام خمینی (ره) میزبان علاقه مندان است.

حمایت جهاد دانشگاهی از ایده پردازان نوین قرآنی

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد