پنج شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۲:۱۱:۴۷

بدر اقتصاد: معاون حقوقی، پارلمانی و اموراستان های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،حذف اقدامات موازی را یکی از راه‌های توسعه و پیشرفت دانست و گفت:با کنار گذاشتن موازی کاری ها می توان به صرفه جویی و سرعت بخشیدن به کارها و حصول سریعتر نتایج رسید.

حذف-موازی-کاری‌ها-به-پیشرفت-کشور-منجر-می-شود

سید هادی حسینی در گفت و گو با ایرنا با اشاره به بیانات رهبر فرزانه انقلاب در این خصوص در دیدار با اعضای خبرگان رهبری افزود: ایشان به علت تجربه همراهی با امام راحل قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین تجربه حضور در دولت، مجلس خبرگان و بویژه فعالیت های سیاسی، فرهنگی و دفاع مقدس بطور کامل بر مسائل کشور اشراف دارند.
معاون وزیر ارشاد ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همچنین در بین عناصر سیاسی، فرهنگی و حتی دفاعی کشور سرآمد هستند از این رو فرمایشات و بیانات معظم له کاملاً کارشناسانه است از سوی دیگر به عنوان کسی که هم رهبر است و هم مرجعیت در کشور و جهان اسلام را دارند؛ فرمان ایشان باید برای همگان توام با اطاعت باشد.
حسینی در ادامه با بیان اینکه موازی کاری به معنی دوباره کاری و کار تکراری در کشور ما در حوزه های مختلف به وفور انجام می شود، تصریح کرد: در شرایط سخت اقتصادی کشور یکی از مضرات موازی کاری هدر رفت سرمایه‌های ملی است و علاوه برآن سبب به وجود آمدن چالش و درگیری بین افراد و حتی بعضا نهادها و دستگاه‌ها شده است.
وی خاطرنشان کرد:از سویی نیز موازی کاری موجب اتلاف انرژی و اقدامات بیهوده و همچنین خنثی کردن فعالیت ها در حوزه های مختلف می شود.
این مدیر فرهنگی کشور اضافه کرد: این درحالی است که کشور ما با داشتن رهبری بصیر، دولتی با تجربه و اعتدالی باید با برنامه‌های دقیق فرآیند های جاری را رصد کرده و بدون صرف ریالی اضافه از بیت المال مسلمین،وقت و انرژی مازاد و مسائل را در راستای اهداف انقلاب و نظام و مصالح مردم پیش ببرد.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر ارشاد در ادامه با تاکید بر پرهیز از موازی کاری همگان در حوزه فرهنگ یادآور شد: در حوزه فرهنگی متاسفانه دستگاه های زیادی کار موازی انجام می‌دهند و هرکسی از ظن خود فکر می‌کند و تصمیم می گیرد .
حسینی افزود: این وضعیت علاوه بر کارهای بیهوده موازی، بعضا به خنثی‌سازی و درگیری و بازدارندگی و مداخله در کارهایی که نباید، منجر شده و اتلاف سرمایه‌های مردمی را سبب می‌شود.
وی یادآورشد: تذکر و هشدار رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری می‌تواند از جنبه‌های مختلف قابل تحلیل باشد.
حسینی اظهار داشت: اول اینکه اهمیت موضوع که راجب به آن صحبت شد، دوم گوشزد و تذکر به نمایندگان محترم خبرگان از این حیث که آنان فرمان را منتقل کنند که خود عامل به موضوع باشند و همچنین از ورود افراد مرتبط در سطوح شهرستان ها و استان ها به کارهای موازی جلوگیری کنند و اقدامات مورد نظر ایشان را به مسئولان مستمر متذکر شوند.
معاون وزیر ارشاد در پایان حذف اقدامات اضافی و جلوگیری از موازی کاری ها در کشور را یکی از راه ‌های توسعه و پیشرفت دانست و گفت: با حذف موازی کاری ها می توان به صرفه جویی و سرعت بخشیدن به کارها و حصول سریعتر نتایج رسید فقط کافی است هرکسی قانع به حقوق خویش و قائل به وظایف خود باشد.
 

حذف موازی کاری‌ها به پیشرفت کشور منجر می شود

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد