نفتون: از تيرماه سال ۸۸ تا انتهای دیماه سال جاری حدود دو ميليارد و ۷۵۱ ميليون کيلووات ساعت برق از محل انرژيهاي نو توليد شده که اين ميزان باعث صرفهجويي ۶۰۵ ميليون ليتري مصرف آب در کشور شده است.
بهگزارش پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)، از تيرماه سال 1388 تا پایان دیماه سال 97، دو ميليارد و 751 ميليون کيلووات ساعت از منابع تجديدپذير انرژي توليد شده که اين ميزان توليد برق از محل انرژيهاي تجديدپذير توانسته از انتشار حدود يک ميليون و 898 هزار تن گاز گلخانهای بکاهد.
همچنين اين ميزان توليد انرژيهاي نو باعث شده 781 ميليون مترمکعب از مصرف سوختهاي فسيلي در کشور که جزو عوامل اصلي آلايندگي هوا در کشور است، کاسته شود.
گفتني است، اين ميزان توليد انرژيهاي نو باعث صرفهجویی 605 ميليون ليتري مصرف آب در سالهاي اخير شده است که سهم دیماه به تنهايي حدود 14 ميليون ليتر بوده است.
هماکنون 445 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژیهای نو کشور به 680 مگاوات رسیده است. همچنین تاکنون 98 نیروگاه تجدیدپذیر مگاواتی در کشور نصب شده و 45 نیروگاه مگاواتی دیگر نیز در حال احداث است.
براساس این گزارش انرژیهای تجدیدپذیر موجب اشتغال 43 هزار و 680 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده و حجم سرمایهگذاری غیردولتی در این بخش به بیش از 101 هزار میلیارد ریال رسیده است.
بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که 42 درصد نیروگاههای تجدیدپذیر کشور از نوع خورشیدی، 41 درصد از نوع بادی، 13 درصد از نوع برقآبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و دو درصد نیز از نوع زیست توده است.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها