بدراقتصاد: سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی خارج از نوبت پرونده های مربوط به تخلفات در ایام اربعین خبر داد و گفت: ٧٠٠ مورد بازرسی از ترمینال ها، آژانس ها و دفاتر هواپیمایی انجام شده است. ٢۴۴ واحد متخلف شناخته شدند و برای تخلفات آنها ٣٢۵ پرونده تشکیل شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سید یاسر رایگانی روز چهارشنبه در نشست خبری در محل سازمان تعزیرات افزود: میزان محکومیت در پرونده های طرح نظارت اربعین تاکنون ١٩٣ میلیارد و ٨١٢ میلیون ریال اعلام شده است که بیشتر مربوط به گرانفروشی بلیت هواپیما است.
سخنگوی سازمان تعزیرات خاطرنشان کرد: طرح نظارت اربعین تعزیرات از ٢٨ مهر آغاز شده است و تا ١٨ آبان ادامه دارد.
رایگانی اظهارداشت: همچنین ٢٣٠ واحد، تذکر دریافت کردند و از میان بازرسی های انجام شده ٢٢6 واحد بدون تخلف بودند.
وی اضافه کرد: در این مدت، مجوز فعالیت پنج دفتر هواپیمایی به دلیل گرانفروشی بلیت باطل شده است و برخی از دفاتر تا یک سال اجازه فعالیت ندارند.
رایگانی گفت: به شرکت های متخلف هشدار می دهیم در این مدت باقیمانده تا پایان اربعین گرانفروشی بلیت و فروش اجباری نداشته باشند زیرا تعزیرات به روز و لحظه به لحظه بازار را رصد می کند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شهروندان می توانند تخلفات را از طریق سامانه ١٣5 تعزیرات ثبت و پیگیری کنند و پرونده های مربوط به این موضوع خارج از نوبت رسیدگی می شود.
رایگانی اظهارداشت: ترمینال های مسافربری نیز رصد و بازرسی می شوند و در این مدت، سه شرکت اتوبوسرانی به دلیل اجتناب از عرضه تک نفره بلیت به پرداخت ١٨٠ میلیون ریال جریمه محکوم شده است.
رایگانی یادآور شد: از زائران تقاضا داریم با توجه به افزایش حجم مراجعات از خرید بیشتر از نرخ مصوب خودداری کنند و اگر با این موارد برخورد کردند تخلف را به سامانه ۱۳۵ یا گشتهای مستقر سازمان تعزیرات در پایانهها و فرودگاه ها اطلاع دهند.
* تشکیل ۴۹ هزار و ۸۷۹ پرونده در تعزیرات
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در هفت ماهه نخست امسال تعداد ۴۹ هزار و ۸۷۹ فقره پرونده در تعزیرات تشکیل شده است و متخلفان به پرداخت ۴۹هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: در بخش اجرای احکام ۵۶هزار و ۷۲ فقره پرونده داشتیم و ۲هزار میلیارد ریال هم جریمه های این پرونده ها بوده است همچنین ۴۶١ میلیارد ریال محکومیت اعاده شده در حق شاکی خصوصی پرداخت شده است.
* ١۴ پرونده تخلفات موبایل مختومه شد
رایگانی درباره پرونده های موبایل گفت: از مجموع ٢۶ پرونده تخلف مربوط به گوشی تلفن همراه ١۴ پرونده رأی قطعی صادر شده است و بقیه پرونده ها به دلیل اینکه همچنان دستگاه های متولی پاسخ استعلام های تعزیرات را ندادند، در جریان رسیدگی قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، استعلام های پرونده های مربوط به قاچاق ظرف مدت ۴۵ روز باید پاسخ داده شود اما در پرونده های صنفی، سقف و محدوده زمانی مشخص نیست.
رایگانی اضافه کرد: در پرونده های موبایل، بانک مرکزی، اداره کل صنعت، معدن، تجارت، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، گمرک، نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید اعلام نظر کنند و این مسأله فرایند رسیدگی را طولانی می کند زیرا برای هیچ پرونده ای بدون اعمال نظر دستگاه متولی رای صادر نمی شود.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی یادآور شد: هیچ فرد و هیچ کالایی به دستور تعزیرات در زندان و توقیف نیست و افراد بازداشتی و انبارهای پلمپ شده با دستور مقام قضایی صورت گرفته است.
وی در رابطه با تخلفات حوزه تلفن همراه افزود: اخیرا یک شرکت به اتهام گرانفروشی موبایل به پرداخت ۱۰۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده و در پرونده دیگری در رابطه با همین اتهام به پرداخت ۲۶ میلیارد ریال و شرکت دیگری به پرداخت ۱۹ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدهاند.
وی افزود: در مورد اختفا و عدم عرضه کالا ۴ پرونده در تعزیرات استان تهران تشکیل شده است که ارزش تخلف یکی از این پروندهها ۱۲۲ میلیارد ریال است.
رایگانی درباره گرانفروشی لبنیات گفت: چهار پرونده گرانفروشی در تعزیرات استان تهران در حال رسیدگی است که ارزش ریالی یکی از پرونده ها ١٨ میلیارد ریال است و قطعا جریمه آن بیشتر خواهد بود.
وی ادامه داد: ارزش ریالی سه پرونده دیگر در مجموع ١٧ میلیارد ریال است که در حال بررسی است.
* بیش از ٨٠ درصد پرونده های احتکار مختومه شد
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اظهارداشت: بیش از ٨٠ درصد پرونده های مربوط به احتکار در سازمان تعزیرات مختومه شده اما فقط هشت درصد کالاهای مربوط به این پرونده ها در بازار عرضه شده است.
رایگانی درباره مهمترین احکام صادر شده، افزود: پرونده قاچاق خودرو استان بوشهر به ارزش ۴٣ میلیارد ریال، شرکت تولیدی لبنیات به ارزش ٣٠٠ میلیارد ریال، در استان اصفهان نیز متخلف قاچاق سوخت پرونده ای به ارزش ١١ میلیارد ریال داشته است که ۵٢ فقره پرونده احتکار مختومه و برای توزیع به ادارات کل سازمان صنعت، معدن، تجارت ارسال شده است.
وی اضافه کرد: استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی و گیلان بیشترین تعداد پرونده را داشته است.
*٣١٩ پرونده تخلفات خودرویی در حال رسیدگی
رایگانی درباره بیشترین میزان تخلفات در حوزه خودرو گفت: بیشتر پرونده ها مربوط به عدم ایفای تعهدات و عدم تحویل خودرو به ویژه از سوی نمایندگی های خودروسازهای خارجی است و فقط در شهر تهران ٣١٩ پرونده در حال رسیدگی است.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها