نفتون: عضو انجمن انرژیهای تجدیدپذیر کشورمان با اشاره به شناسنامه دار نبودن نیروگاه های خورشیدی در کشور تاکید کرد: شناسنامه دار شدن نیروگاه های خورشیدی افزایش حداقل ۲۵ درصدی بهره وری این نیروگاه ها را بدنبال خواهد داشت.
به گزارش ایران اکونومیست؛ بهزاد علیمحمدی روز دوشنبه در نشست خبری با اشاره به فعالیت شرکت فناور مدیریت پروژه نیروگاه های سولار از سال 1394 افزود: این شرکت با توسعه و گسترش زیرساخت ها، فعالیت های خود را در حوزه انرژی های تجدیدپذیر به منظور طراحی و ساخت یک نرم افزار برای کنترل و مدیریت نیروگاه های خورشیدی متمرکز کرده است.
وی ادامه داد: این سامانه فعالیت را با هدف ایجاد تامین مالی، پیمانکاری و خدمات پس از فروش برای مدیریت نیروگاههای خورشیدی آغاز کرده و در تاکنون 420 نیروگاه خورشیدی را در ایران مدیریت و کنترل کرده و شناسنامه دارکرده است.
علی محمدی در ادامه با تاکید براینکه، درحال حاضر پتانسیل تابشی در ایران بسیار بالاتر از کشوری همچون آلمان است، در عین حال گفت: این درحالی است که کشور آلمان بسیار بیشتر از این پتانسیل برای تولید انرژی استفاده می کند.
وی یکی از دلائل اصلی عدم سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بخش را وجود سوداگری در سایر بخش ها از جمله بازار دلار عنوان کرد و گفت: با اینکه حمایت وزارت نیرو و بانک ها مناسب بوده است اما سیل سرمایه گذاری به سمت سرمایه گذاری شناور بوده است.
عضو انجمن انرژی های تجدیدپذیر ایران همچنین با تاکید براینکه، شناسنامهدار شدن نیروگاههای خورشیدی افزایش 25 درصد راندمان نیروگاهی را بدنبال خواهد داشت تصریح کرد:هم اکنون 9500 واحد نیروگاه خورشیدی در کشور راه اندازی شده است که تقریبا 47 مگاوات مربوط به بخش نیروگاههای خورشیدی می باشد.
وی همچنین اظهار کرد: در صورتی که نیروگاههای خورشیدی 50 درصد راندمان خود را از دست بدهند دیگر کارایی نخواهند داشت.
وی همچنین با بیان اینکه پیشنهاد وزارت نیرو برای افزایش تا 30 درصدی نرخ پایه خرید تضمینی برق از نیروگاههای خورشیدی مطرح است که البته تا 40 درصد نیز می تواند افزایش یابد، در خصوص نرخ فعلی خرید تضمینی برق نیز اظهارکرد: در حال حاضر این رقم 800 تومان است.
وی در ادامه آموزش با محوریت تیمی به منظور کاهش خطاها و افزایش راندمان، امکان درآمدزایی برای اقشار کم درآمد جامعه، مهارت آموزی و ایجاد اشتغال، فرهنگ سازی الگوی مصرف و بهره وری انرژی با برگزاری کنفرانس ها و ورکشاپ های ایده پردازی را از مهمترین اهداف و ماموریت شرکت مدیریت پروژه نیروگاه های سولار نام برد.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها