چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۲:۲۰:۲۰

نفتون: رئیس اجرای طرح های گازرسانی استان البرز گفت: دلایل متعددی موجب ایجاد تاخیر در اجرای پروژه گازرسانی به روستاهای بالادست و پایین دست سد امیر کبیر در مسیر جاده چالوس شده است اما با وجود تمام مشکلات تلاش می شود تا پایان سال بخش عمده ای از روستاهای جاده چالوس از نعمت گاز بهره مند شوند.

گازرسانی-به-روستاهای-جاده-چالوس-به-کجا-رسید-

ناصر حسینی در گفت و گو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت گازرسانی به روستاهای بالادست و پایین دست سد امیرکبیر، اظهار کرد: روستاهای بالای سد پس از انجام فرآیند طراحی و تامین کالای مورد نیاز در مرحله تامین زمین و پیمان سپاری قرار گرفته اند، فرایند گازرسانی به این روستاها از مسیر بسیار دشوار جوستان طالقان تا گچسر انجام خواهد شد و انتخاب سه پیمانکار از پیمانکاران مورد نیاز خط اصلی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه عملیات گازرسانی به روستاهای پایین دست سد نیز توسط سه پیمانکار در حال اجرا بوده که البته با تدبیر مدیریت محترم شرکت برای افزایش سرعت اجرای کار پروژه، پیمانکار  توانمند دیگر نیز بکار گمارده  شده است، گفت:  روند اجرای کار در روستاهای پایین دست به دلیل برخی مشکلات سرعت پایینی دارد.

رئیس اجرای طرح های گازرسانی استان البرز با بیان اینکه اصلی ترین موضوع گازرسانی به روستاهای پایین دست، اجرای خط تغذیه کرج به خوزنکلا است، اظهار کرد: طول این خط حدود ۱۳ کیلومتر بوده و از این میزان تا کنون حدود ۹۱۰۰ متر آن انجام است و پیش بینی می شودتا حدود دو ماه دیگر عملیات اجرایی آن تکمیل شود.

حسینی ادامه داد: بیشتر جنس زمین مسیر اجرای پروژه در این مناطق سنگی بوده و حفاری اغلب کانال های مورد نیاز برای اجرای شبکه داخلی روستاها بایستی بصورت دستی انجام پذیرد و این موضوع یکی از عوامل کندی پیشرفت پروژه است.

وی علل دیگر کندی و توقف پروژه در بازه های زمانی مختلف را ناشی از وجود چند رشته فیبر نوری بسیار مهم  در دو طرف جاده و عدم امکان جانمایی دقیق تاسیسات مذکور و آسیب رسانی به آن در بعضی نقاط عنوان کرد و افزود: توقف کار از سوی مخابرات و همچنین ترافیک سنگین جاده، محدودیت های بسیار زیاد تعریف شده از سوی اداره راهداری و حمل و نقل جاده ایی، پلیس راه، توقف کار در بازه های زمانی مختلف، محدودیت های کرونایی برای تامین ماشین آلات و نیروی انسانی برای اجرای پروژه، افزایش نرخ ارز و اقلام مورد نیاز پروژه و هزینه عوامل کاری و کالای مورد نیاز پروژه از جمله موانع اجرای این پروژه بوده است.

رئیس اجرای طرح های گازرسانی استان البرز با بیان اینکه موضوع مهم در مسیر جاده چالوس  عدم وجود باند عملیاتی و باریک و سنگی بودن مسیر اجرای پروژه است که در برخی نقاط ناگزیر به اجرای عملیات در شانه خاکی آسفالت شده ایم، گفت: نکته بعدی ترافیک مسیر است، در برخی روزها پلیس مانع فعالیت به دلیل شلوغی جاده می شود که این مساله نیز در کند شدن سرعت پروژه تاثیر دارد.

حسینی در خصوص وضعیت تامین بودجه اجرای پروژه گفت:  بودجه مورد نیاز برای اجرای پروژه تامین شده  و شرکت گاز استان البرز در این خصوص هیچ مشکلی ندارد.

گازرسانی به روستاهای جاده چالوس به کجا رسید؟

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد