«مفهوم شر»، «صدق»، «ضد واقع گرایی» «دیلتای و یورک» عنوان مقالاتی از مجموعه دانشنامه فلسفه استفورد است که ترجمه های فارسی آن از سوی انتشارات ققنوس در هفته اخیر به چاپ رسیده است.
به گزارش بدراقتصاد به نقل از ایرنا، «مفهوم شر» یکی از تازه های دایرة المعارف فلسفه استفورد در هفته اخیر است که توسط تاد کالدر در 83 صفحه نوشته و به دست ایمان شفیع بیک ترجمه شده است.
این کتاب توسط در یکهزار و 100 نسخه چاپ و به قیمت 60 هزار ریال روانه بازار شده است.
«صدق» عنوان دیگر ترجمه نشر یافته از دانشنامه فلسفه استنفورد در هفته اخیر است که توسط مایکل گلنزبرگ با موضوع حقیقت- فلسفه در 96 صفحه نوشته و توسط مهدی محمدی ترجمه شده است.
این کتاب در یکهزار و 100 نسخه به چاپ رسیده و به قیمت 70 هزار ریال عرضه می شود.
این مقاله با موضوع اخلاق توسط مهدی اخوان در 132 صفحه ترجمه و در یکهزار و 100 نسخه با قیمت 90 هزار ریال روانه بازار شده است.
این کتاب نیز با موضوع فلسفه آلمانی قرن 19 توسط سید مسعود حسینی در 144 صفحه ترجمه و به قیمت 90 هزار ریال روانه بازار شده است.
این کتاب در یکهزار و 100 نسخه به چاپ اول رسیده است.
فلسفه استنفورد دانشنامهای رایگان و برخط است که توسط دانشگاه استنفورد اداره میشود و از سال 1995 به سرپرستی ادوارد ن.زالتا آغاز به کار کرده است.
مدخلهای این دانشنامه توسط کارشناسان فلسفه از بیش از 65 نهاد جهانی نوشته میشوند، نویسندگان مدخلها اجازه میدهند که مقالاتشان به طور رایگان منتشر شود ولی حقتکثیر مقالهها برای نویسندگان محفوظ میماند.
مقالههای این دانشنامه علاوه بر اینکه بازبینی ویراستاران، توسط دانشوران دیگر نیز مورد داوری همتا قرار میگیرد.
انتشارات ققنوس در اقدامی دست به ترجمۀ تدریجی مقالات این دانشنامه به زبان فارسی با سرپرستی مسعود علیا زده و هر یک از مقالات دانشنامه را در مجلدی جداگانه به چاپ میرساند.
بسیاری از کسانی که در ایران به نحوی از انحا کار فلسفی می کنند و با فضای مجازی اینترنت نیز بیگانه نیستند نام دانشنامه فلسفه استفورد را شنیده اند.
نظرتان را بیان کنید
پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد
پیام ها